Skip to main content

Szeptembertől újra lombiktámogató csoportot indítunk a Budai Termékenységi Centrumban. A csoportba szeretettel várjuk mindazokat – nőket, férfiakat és párokat egyaránt –, akik már lombikprogramban vesznek részt, vagy épp most szembesültek azzal, hogy segítségre van szükségük a gyermekvállaláshoz, s így még az első beültetés előtt állnak.

Mit nyújthat egy ilyen csoport?

  • Támogatást a csoportvezetőktől és a csoporttársaktól
  • Biztonságos légkört
  • Megértést és elfogadást
  • Új információkat és szempontokat
  • Megküzdési stratégiákat
  • Lehetséges utakat, alternatívákat
  • Önismeretet

A csoport lehetőséget teremt arra, hogy olyan emberek találkozzanak egy védett közegben, akik hasonló nehézségeken mennek keresztül, valamint lehetőséget nyújt a résztvevők számára arra is, hogy szakmai vezetés mellett ítélkezésektől mentesen megoszthassák egymással a gyermekvállalással kapcsolatos élményeiket, tapasztalatikat és gondolataikat.

A csoport célja, hogy a résztvevők önmagukban megerősödve, erőforrásaikat mozgósítva, valamint az előttük álló lehetőségeket és utakat tisztán átlátva a saját maguk (és párjuk) számára a lehető legmegfelelőbb döntéseket hozhassák meg.

A csoportot vezeti: Szász Ágnes (meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó), és Pásztor Katalin (pszichológus hallgató és meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó jelölt); mindketten lombik eljárással fogant gyermekek édesanyjai.

Első alkalom: 2023.09.13. szerda (18:00-20:00)

A további alkalmak ezt követően szerdánként ugyan ebben az időpontban kerülnek megtartásra.

Helyszín: 1126 Budapest, Németvölgyi út 18.

A részvétel díja: 8000 Ft/alkalom (összesen 80.000 Ft, melyet az első találkozást követően egyben, vagy két részletben utalással lehet kifizetni). Párok esetén 10 % kedvezményt biztosítunk!

Fontos! A csoport zárt, így az indulást követően a csoporthoz csatlakozni már nem lehet. A résztvevők az első alkalom után dönthetnek arról, hogy szeretnének-e elköteleződni a további alkalmakra.

A csoport minimum 8 fő részvételével indul!

Jelentkezés az alábbi linken:

https://forms.gle/ygXQ8M9aRi6GK8LT8

A jelentkezést követően kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet egy rövid ismerkedő beszélgetésre.

Felmerülő kérdések, bizonytalanság esetén érdeklődni az info@btcentrum.hu e-mail címen lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!