Skip to main content

A Budai Termékenységi Centrum 6 alkalmas támogató csoportot indít azon nők és párok számára, akik nehezített gyermekvállalás következtében lombikprogramban vesznek részt, vagy arra készülnek. A csoport segítséget nyújthat abban, hogy a közösség megtartó erejének megélése mellett  a résztvevők szakmai oldalról is támogatáshoz és releváns információkhoz jussanak.
A hetente megrendezésre kerülő alkalmakon szó lesz a gyermektelenség okozta élethelyzet kihívásairól, az ismeretlenség és bizonytalanság okozta félelmekről, valamint a gyakran előforduló nehézségekről, és azok kezeléséről. Előkerülnek továbbá párkapcsolatot érintő kérdések is, illetve foglalkozunk azokkal a sokszor nehéz érzésekkel is, melyek velejárói a nehezített gyermekvállalás folyamatának. Szakértőink emellett segítséget nyújtanak a résztvevők számára a különféle kezelések és reprodukciós eljárások útvesztőjében, valamint a vágyott családhoz vezető egyéb utak ismertetésében is.
A korszerű, hiteles és hasznos információk mellett a sorstársakkal való találkozás és kapcsolódás erőforrásként szolgálhat mindenki számára. A csoport egy olyan védett közeget teremt, ahol tabuk nélkül és ítélkezésmentesen nyílik lehetőség a tagok számára megosztani saját megéléseiket, támogatni egymást, s mindemellett kérdezni a szakértőktől, akik maguk is végigjárták a nehezített gyermekvállalás bizonytalan útját.
A csoport célja, hogy a résztvevők önmagukban megerősödve, erőforrásaikat mozgósítva, valamint az előttük álló lehetőségeket és utakat tisztán átlátva a saját maguk (és párjuk) számára a lehető legmegfelelőbb döntéseket hozhassák meg.

A csoportot vezeti: Móró Gabriella (mediátor, reprodukciós szaktanácsadó jelölt) és Pásztor Katalin (pszichológus hallgató és reprodukciós szaktanácsadó jelölt); mindketten lombik eljárással fogant gyermekek édesanyjai

VÁLTOZÁS! Az első alkalom: 2023.05.30. kedd (18:00-20:00)
A további alkalmak 6 héten keresztül keddenként ugyan ebben az időpontban kerülnek megtartásra.

Helyszín: 1126 Budapest, Németvölgyi út 18.

A részvétel díja: 8000 Ft/alkalom (összesen 48.000 Ft, melyet az első találkozást követően egyben, vagy két részletben a helyszínen készpénzben vagy utalással lehet kifizetni).

Fontos! A csoport zárt, így az indulást követően a csoporthoz csatlakozni már nem lehet. A résztvevők az első alkalom után dönthetnek arról, hogy szeretnének-e elköteleződni a további 5 alkalomra.
A csoport minimum 6 fő részvételével indul!

Jelentkezés az alábbi linken:
https://forms.gle/cgmLQtNQE7qqgNAd8

A jelentkezést követően kolléganőnk felveszi Önnel a kapcsolatot és időpontot egyeztet egy rövid ismerkedő beszélgetésre.

Felmerülő kérdések, bizonytalanság esetén érdeklődni az info@btcentrum.hu e-mail címen lehet.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!